Algemeen

BISIT engineering houdt zich meer dan 25 jaar succesvol bezig met het ontwikkelen van maatwerksoftware en programmatuur voor specifieke marktsegmenten. 

 

De marktsegmenten waar BISIT engineering programmatuur voor ontwikkelt bestaat onder andere uit sierteelt logistiek, groothandel en exportbedrijven voor bloemen of potplanten.

Logistieke oplossingen

De verschillende maatwerkprojecten die reeds uitgevoerd zijn variëren van productie planning tot ondersteunende programmatuur voor logistieke processen, eventueel in combinatie met barcodering.

 

Om de programmatuur succesvol in te kunnen zetten hoort bij dit alles ook de implementatie van de systemen in de organisatie, zoals het inrichten van het systeem afgestemd op de organisatie en opleiding van de gebruikers.

Partners

BISIT is een veelzijdig bedrijf dat in samenwerking met zusterbedrijf Cowpunks online oplossingen kan bieden op vele gebieden. Bezoek ook eens de website van Cowpunks.

 

Daarnaast werken wij ook samen met Eppix. De mannen van Eppix zijn gespecialiseerd in het maken van webapplicaties voor de medische sector.